Hotel Laguna

Destinácia: Chorvátsko, Severná Dalmácia, Privlaka
Kód zájazdu: 1056212
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Laguna

TV sauna parkovisko plážový servis betónové platne trávnatá pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 2 km

Zrekonštruovaný hotel  v zátoke priamo pri mori 2 km od centra mestečka Privlaka, 15 km od Zadaru.  Pláž pred hotelom je upravená betónovými plochami na slnenie, morské dno je pieskové. Ležadlá a slnečníky na pláži sú zadarmo, v obmedzenom množstve. V okolí  Privlaky sú zátoky s liečivým bahnom.

VYBAVENIE: recepcia, výťah, reštaurácia, kaviareň, vonkajšia terasa s výhľadom na celú zátoku, výťah, parkovanie priamo pri hoteli.

UBYTOVANIE: 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky –rozkladacie kreslo, na vyžiadanie možnosť  druhej  prístelky pre dieťa do 12 rokov– rozkladacie lôžko. Všetky izby majú kúpeľňu so  sprchou a fénom, klimatizáciu,  telefón, TV-SAT, trezor, Wi-Fi internet  zadarmo, minibar. Bez balkona.

APT 1/4(+1) – dve 2-lôžkové spálne, jedna s manželskou posteľou, druhá s oddelenými lôžkami, denná miestnosť s možnosťou prístelky formou rozkladacieho kresla, terasa s výhľadom na morskú stranu TV/SAT, rádio, klimatizácia, WiFi minibar, trezor vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy

STRAVOVANIE: polpenzia, raňajky a večere formou bufetu.

ŠPORT A ZÁBAVA: fitnes v cene, sauna za poplatok, klienti majú možnosť využiť služby v 2 km vzdialenom  stredisku Zaton - tenisové kurty, ihrisko na malý futbal, tobogan, minigolf, plážový volejbal, požičovňa skútrov, člnov, vodných bicyklov, horských bicyklov, aerobik, škola potápania, najväčšia diskotéka na chorvátskom pobreží  SATURNUS.

Generované systémom ProfiTour