Vila Venis **

Destinácia: Bulharsko, Sozopol
Kód zájazdu: 1222892
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Vila Venis **

TV chladnička,minibar vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od pláže: 500 m

Popis
Vila Venis sa nachádza v novej časti Sozopolu na tichom mieste na miernej vyvýšenine. Vzdialenosť od centrálnej pláže je asi 500 metrov a rovnako aj do starej časti Sozopolu. V areáli vily sa nachádza nádherná záhradka s príjemný posedením. Na chodbe sa nachádza žehliaca doska so žehličkou. Wi-Fi pripojenie  je v celom penzióne zdarma.

Ubytovanie
Ubytovanie v moderne zariadených dvojlôžkových alebo trojlôžkových izbách. Každá izba má vlastnú klimatizáciu, chladničku,  rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlast­nú kúpeľňu s WC a balkón. Niektoré izby ponúkajú jedinečný výhľad na more.

Stravovanie
Nie je v cene zájazdu. CK poskytuje možnosť zakúpiť si raňajky v reštaurácii v blízkosti vily (približne 100 metrov), prípadne možnosť stravovania v reštauračných zariadeniach v letovisku.

Pláže:
Priamo v letovisku sa nachádzajú dve pláže - centrálna a Harmanite. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Centrálna pláž sa tiahne od starej časti Sozopolu po začiatok novej časti Sozopolu. Nachádza sa v centre mesta v blízkosti Morskej záhrady. Nakoľko sa nachádza v zálive, býva tu pokojnejšia hladina. Pláž Harmanite sa nachádza v novej časti Sozopolu a tiahne sa až po poloostrov Budzaka.  Pláž je dlhá a priestranná s jemným, zlatistým pieskom. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok. V okrajových častiach pláži sa nachádzajú bezplatné zóny, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k vile Venis je centrálna pláž.


Oficiálna kategória **

Naše hodnotenie ***  

Generované systémom ProfiTour