Melia Mar

Destinácia: Bulharsko, Sozopol
Kód zájazdu: 1233327
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Melia Mar

TV chladnička,minibar vodné bicykle masáž parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 900 m
Vzdialenosť od letiska: 40 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m


Popis, poloha: Novší rodinný  hotel  sa nachádza  100 m od známej pláže Bamboo  a 800 m od centra starobylého mestečka Sozopol, kde nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií a historických pamiatok. Dopravu do centra zabezpečuje turistický vláčik. Neďaleko hotela sa nachádzajú aj ďalšie  nákupné a zábavné možnosti. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou, reštaurácia s terasou, lobby bar, bar pri bazéne,  wi-fi pripojenie zdarma,   vonkajší bazén s detskou časťou , kde slnečníky a ležadlá sú zdarma, opaľovacia terasa. K dispozícii sú  masáže, parkovisko, detské ihrisko,  trezor na recepcii za poplatok. 
Ubytovanie:1. Ubytovanie v  2- lôžkových izbách s výhľadom do záhrady a v 2-lôžkových  izbách s výhľadom na more a s možnosťou 1 prístelky. Každá izba má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlast¬nú kúpeľňu so sušičom vlasou a s WC. 
Stravovanie: V cene sú raňajky  formou bufetu. Možnosť doobjednať večere podávané formou bufetu v hoteli Selena Beach(80 m).


Pláž: Známa  100 metrov vzdialená , útulná, piesočná pláž BAMBOO, s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: Útulný, moderný hotel s pokojnou rodinnou atmosférou, výbornou polohou a kvalitnými službami.  Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku. 

Generované systémom ProfiTour