Paríž pre deti

, Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Luxemburský palác , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Luxemburský palác , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Parc de la Vilette , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, kolotoč pod Eiffelovou vežou , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, kolotoč pod Eiffelovou vežou , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Eiffelova veža , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Eiffelova veža , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, chrliče na katedrále Notre Dame , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, mapa , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, leták
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž)
Kód zájazdu: 1266082
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

4-dňový letecký zájazd zameraný na najväčšie atrakcie pre našich najmladších klientov. Všetky deti (veľké, aj malé) sa potešia návšteve Disneylandu, užijú si nezabudnuteľnú plavbu po Seine pod Eiffelovou vežou, vychutnajú si prehliadku Múzea vedy a techniky a budú skúmať umelecké očné klamy na múroch historických domov a uvidia najväčšie atrakcie metropoly Francúzska. Paríž pre deti je rozhodne skvelou odmenou pre snaživých školákov, či oddychovkou pre dospelých, ktorí sa radi na pár dní vrátia do detských čias.


Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky

 

Paríž - Disneyland



Doprava:
letecká

Program:

1. deň – prílet do Paríža, transfer z letiska, odloženie batožiny. Návšteva múzea voskových figurín – Grévin, v ktorom je vystavených okolo 450 voskových figurín známych osobností, ale tiež scény z histórie Francúzska a významné okamihy z dejín 20. storočia. Svoje meno nesie podľa sochára, karikaturistu a tvorcu divadelných kostýmov Alfreda Grévina, ktorý spolupracoval pri tvorbe prvých masiek významných osobností. Krátka prehliadka Haussmannského bulváru. Prestavbu mesta za Druhého cisárstva nariadil práve prefekt Haussmann, aby v meste vytvoril širokú spojovaciu os. Zakončenie dňa nezabudnuteľnou plavbou po rieke Seine, ktorá ponúka pohľad na mnohé významné pamiatky a budovy z inej perspektívy.

2. deň – raňajky, presun do jedného z najnavštevovanejších zábavných parkov v Európe – Disneylandu. Zábavný park Disneyland je nezabudnuteľný zážitok pre deti aj dospelých a počas jeho celodennej návštevy budete mať možnosť stretnúť všetky rozprávkové bytosti zo sveta Walta Disneyho. Budete si môcť pozrieť rozprávkové sprievody, vystúpenia a vyskúšať rôzne atrakcie. Zábavný park sa skladá z piatich tematicky zameraných častí. Ako prvou prejdete Main Street, ktorá zobrazuje staré americké mestečko z čias, keď Walt Disney bol ešte chlapec. Nasleduje Fantasyland, miesto, kde Disneyho postavičky z príbehov a rozprávok ožívajú. Stretnúť tu môžete Snehulienku a sedem trpaslíkov, zažijete let s Petrom Panom a Alica vás zoberie do krajiny zázrakov. V krajine divokého západu zažijete jazdu banským vláčikom, plavbu historickým parníkom po Mississippi, indiánsku dedinu. V Adventureland sa stretnete s pirátmi z Karibiku. Svet budúcnosti zažijete v Discoveryland, kde sa stretnete aj s hračkami z Toy story.

3. deň – raňajky, presun do Parc de la Vilette, návšteva plná dobrodružstiev v Meste vedy a techniky, Paláci objavov, Pavilóne Eureka s planetáriom, ponorke, akváriu či oceľovej guli La Géode. Prechádzka mestom cez bulvár St. Michel, katedrála Notre Dame, univerzita La Sorbonne, Luxemburské záhrady. Návšteva monumentálnej Eiffelovej veže. Návrat do hotela.

4. deň – raňajky, presun do ulíc 13. parížského obvodu, kde možno vidieť ukážky umeleckej techniky trompe-l´oeil - očné klamy na múroch domov. Vyzdvihnutie batožiny, transfer na letisko, odlet do Viedne.


V cene je zahrnuté:
3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, letecká doprava Viedeň - Paríž - Viedeň, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky 195 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., doprava v meste, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, vstup do Disneylandu (objednaný vopred) 76 EUR/os. (12 r. +), 70 EUR/os. (do 12 r.), orientačná cena ostatných vstupov 70 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 150 EUR/3 noci.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD    

Pamiatky v programe pre leták:
Grévin | Disneyland | Parc de la Villete | Eiffelova veža

Generované systémom ProfiTour