Acapulco

Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - dovolenka individuálnou a autobusovou dopravou
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Porto Santa Margherita
Kód zájazdu: 1269098
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Acapulco

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko detská postieľka vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž aquapark internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 100 m
Vzdialenosť od pláže: 250 m
Rýchly popis:

Obľúbená rezidencia s bazénom sa nachádza v pokojnej časti strediska, v blízkosti pešej zóny s obchodíkmi a kaviarňami.


Poloha:
asi 350 m od pláže na Corso Venezia v Porto Santa Margherita, neďaleko pešej zóny. Ubytovacia agentúra sa nachádza asi 500 m od domu.

Ubytovanie:

V dome sú dva výťahy, bazén a parkovisko s obmedzenou kapacitou. Apartmán typu bilocal pre 4 osoby sa skladá zo spálne s dvojlôžkom a obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom. Apartmán typu bilocal pre 6 os. sa skladá zo spálne s dvojlôžkom a poschodovou  p. a obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom. Apartmány typu trilocal pre 6 - 7 osôb majú spálňu s dvojlôžkom, spálňu s 2 alebo 3 lôžkami (niekedy aj dvojlôžko) a obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom. Všetky apartmány majú sociálne zariadenie, balkón alebo terasu, TV, v kuchyni mikrovlnú rúru, za poplatok niektoré aj práčku. Klimatizované apartmány sú na vyžiadanie a za poplatok 60 EUR/bilocal a 70 EUR/trilocal. Posteľnú bielizeň je možné si požičať za 15 EUR/pobyt/súprava a rovnako uteráky za 15 EUR/pobyt/osoba. Záverečné upratovanie za poplatok 70 EUR/bilocal a 80 EUR/trilocal. Parkovanie je možné zadarmo a bez obmedzení pred domom alebo v blízkosti domu.  Ubytovanie je možné po 16 hod, apartmány treba odovzdať v deň odchodu do 10 hod.


Stravovanie:
bez stravy

Pláž:
piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora vzdialená asi 350 m, plážový servis za poplatok.

Doprava:
individuálna, autobusová

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba energií max. do 60 kW/týždeň.

V cene nie je zahrnuté:
Doprava: LUX BUS 120 EUR/osoba, miestenka 8 EUR, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov alebo samostatnú dopravu bez ubytovania 20 EUR/osoba. Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/bilocal, 80 EUR/trilocal, miestna pobytová taxa, nadmerná spotreba energií 0,9 EUR/ kW. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky:  na vyžiadanie a platba na mieste - posteľná bielizeň 15 EUR/pobyt/osoba, uteráky 15 EUR/osoba, detská postieľka 30 EUR/týždeň, klimatizácia 60 až 70 EUR/apartmán/týždeň, ventilátor 10 EUR/ týždeň. Zvieratá sú povolené - 40 EUR/do 5 kg, 60 EUR/do 12 kg, 70 EUR/nad 12 kg. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, PN, NM, TN - 14 EUR, PB, ZA, MT, RK - 18 EUR. Upozornenie: pri autokarovej doprave je termín nástupu vždy deň pred uvedeným dátumom nástupu na ubytovanie a termín návratu deň po ukončení pobytu. Z cien uvedených pri tomto objekte nie je možné poskytnúť zľavy.


Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

SEVERNÝ JADRAN

Iba 600 km od hraníc Slovenska sa nachádzajú najbližšie piesočnaté pláže severného Jadranu. Táto časť talianskeho pobrežia, nachádzajúca sa v regiónoch Friuli Venezia Giulia a Veneto, je známa predovšetkým svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami s mierne klesajúcim dnom, čo oceňujú najmä rodiny s deťmi. Všetky strediská majú veľmi dobre vybudovanú infraštruktúru so zaujímavými atrakciami pre deti i dospelých – nachádzajú sa tu veľké vodné a zábavné parky, športoviská, nekonečné cyklistické trasy a golfové ihriská, ale aj nákupné strediská. Ako všade v Taliansku, aj tu nájdete historické a umelecké poklady, nádhernú architektúru a galérie so vzácnymi dielami nielen talianskych umelcov. 

CAORLE

Romantické historické mestečko, založené už roku 40 p.n.l., zlákalo kedysi aj známeho amerického spisovateľa Ernesta Hemingwaya, ktorý tu žil a tvoril.Leží medzi riečkami Livenza a Lemene, 50 km od Benátok. Má pokojnú atmosféru, množstvo zelene, útulné historické centrum s bazilikou San Stefano s typickými úzkymi uličkami s kaviarničkami a obchodíkmi. Má vybudované športové zázemie – dva nové športové paláce Pallamare a Palaexpomar, 15 km dlhú pobrežnú promenádu s rôznymi vodnými atrakciami a aquaparkom. Za riekou Livenza bol vybudovaný prístav pre jachty v časti nazvanej Porto Santa Margherita, ktorá sa stala typickým prímorským moderným letoviskom. Najnovšia časť – Caorle Altanea ponúka najmä rodinné vilky s bazénom. Pláž je z jemného piesku s mierne klesajúcim dnom.


Generované systémom ProfiTour