Vianočné trhy v Budapešti

Reťazový most a centrum Budapešti Rybárska bašta Most v Budapešti Vianočné trhy Pamiatky v Budapešti Pohoda na vianočných trhoch v Budapešti Pamiatky v Budapešti Most v Budapešti Pamiatky v Budapešti Stánky na vianočných trhoch
Destinácia: Maďarsko, Budapešť
Kód zájazdu: 1285457
Cena od: 44 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

30.11.2024 1 deň First Minute 44 € +0 € autobusová
07.12.2024 1 deň First Minute 44 € +0 € autobusová
14.12.2024 1 deň First Minute 44 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Perex:
Dúfame, že nedržíte diétu, lebo zájazdy do Maďarska sú aj o dobrom jedle a platí to dvojnásobne, ak sa vyberiete na adventné trhy v hlavnom meste. Na námestiach Vörösmarty, Erzsébet a Szent István sa konajú hlavné trhy, kde si môžeme dať čerstvý langoš, varené víno, podplamenník alebo údeniny z mangalice. Poďte ich ochutnať s nami!

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách, po príchode do Budapešti okružná autokarová prehliadka mesta - Hradná štvrť s Budínskym hradom, kostolom sv. Mateja a Rybárskou baštou, pokračovanie Námestím hrdinov a Andrássyho triedou, Bazilika Sv. Štefana a Parlament. Po skončení prehliadky návšteva Vianočných trhov na Námestí Vörösmarty tér, pred slávnou kaviarňou Gerbaud. Na námestí sú postavené drevené domčeky s vianočnou a ľudovou výzdobou s ponukou umeleckých predmetov a kulinárskych špecialít. Maškrtné jazýčky neodolajú voňavým langošom, pagáčom, či sladkým koláčom a štrúdľam, varenému vínku a pálenke. Možno, že práve tu nájdeme drobnosti, ktorými potešíme najbližších. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


Doprava:
Autokar.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Vstupy, cestovné poistenie, miestenku.

Budapešť

Generované systémom ProfiTour