Stovežatá Praha

Architektúra a pamiatky v Prahe Návštevnící v Prahe Hradčany Stovežatá Praha Pražský orloj Karlov most v Prahe Architektúra a pamiatky v Prahe Architektúra a pamiatky v Prahe Architektúra a pamiatky v Prahe Architektúra a pamiatky v Prahe
Destinácia: Česká republika, Praha
Kód zájazdu: 1327914
Cena od: 159,87 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

05.10.2024 2 dni First Minute 159,87 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
2-dňový zájazd

Úvod:
Nechajte sa vtiahnuť do pražských ulíc, po ktorých kedysi ako aj dnes putujú cestovatelia a obdivujú tých slávnych "sto veží". Trblietavá Vltava, vynímajúci sa Pražský hrad, čarovná Malá Strana, históriou pulzujúce Staré Město, či legendárny Pražský orloj sa vám predstavia v vznešenej kráse. 

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách, v popoludňajších hodinách príchod do Prahy, prehliadka historického centra s miestnym sprievodcom (Hradčany, Malá strana, Pražský hrad, Staré mesto, Radnica, Orloj, Prašná brána), odchod na ubytovanie.

2. deň:
Raňajky, prehliadka Nového mesta až k Vltave, individuálne možnosť návštevy Židovského mesta Josefov, príp. individuálne voľno (možnosť návštevy múzeí alebo výlet pozemnou lanovkou na Petřín). Fakultatívne plavba po rieke Vltava, počas ktorej sa vám naskytne netradičný pohľad na českú metropolu a jej očarujúce centrum. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


Ubytovanie:
1x v hoteli 3*

Stravovanie:
1x raňajky


Doprava:
Autokarová


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 1x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Miestneho sprievodcu a sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.



Praha

Generované systémom ProfiTour