Najväčšia výstava orchideí a známy kláštor v Klosterneuburgu

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Klosterneuburg
Kód zájazdu: 1352695
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Milujete kvety, víno a históriu? Strávte teda krásny deň v spoločnosti nádherných kvetov, lahodného vína a objavte skvosty starobylého Klosterneuburgu...
Navštívte s nami nádhernú a pestrofarebnú výstavu orchideí, kde budete môcť obdivovať tieto prekrásne kvety z celého sveta.  Poteší vás množstvo farieb, vôní a tvarov týchto atraktívnych kvetov.
Nájdete tu pozlátené orchidey z Paríža, orchidey z Ekvádoru a množstvo ďalších nádherných kvetov. Môžete si zakúpiť aj raritné odrody, s ktorými sa bežne v rakúskych kvetinárstvach a záhradníctvach nestretávate.
Neskôr budete pokračovať do mestečka Klosterneuburg, ktoré by sa dalo vystihnúť tromi vetami: umenie, lahodné víno a kláštor, ktorý patrí medzi najväčšie ozdoby mesta. Najväčšou zaujímavosťou je slávny Verdunský oltár, ktorý sa dokonca považuje za najhodnotnejšiu zlatnícku prácu 12. storočia v celosvetovom meradle.
Zaujímavá je aj kláštorná knižnica so svojimi 170 000 zväzkami, 1 250 rukopismi a 85 prvotlačami a zaraďuje sa medzi najvýznamnejšie knižnice v Rakúsku. Nezabudnite ochutnať v Klosterneuburgu pohár lahodného vína, pretože kláštor je preslávený svojou 900-ročnou vinárskou tradíciou. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky :
Nitra 6 € (garantovaný zvoz),
Sereď 6 € (garantovaný zvoz),
Trnava 6 € (garantovaný zvoz),
Bratislava – bez príplatku. 
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
vstupné na výstavu a prehliadka kláštora v Klosterneuburgu - 18 € / osoba 
prehliadka vínnej pivnice 30 min - 4,50 € /dospelá osoba
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Klosterneuburg

Generované systémom ProfiTour